Stödmedlemmar

Stödmedlemmar VDRS

På årsmötet godkändes förslag om att VDRS ska testa på att ha stödmedlemmar som kan inbringa LOK-stöd till föreningen. Dessa ska vara mellan 7-25 år, delta i ledarledd fysisk aktivitet med anknytning till häst tillsammans med fullvärdig medlem. Stödmedlemmar räknas inte som fullvärdig medlem. Förslaget ska prövas under 2018 och utvärderas därefter.

Medlemmar som t.ex. har medryttare/kompisar som är med i stallet mellan 7-25 år som inte är fullvärdig medlem och inte heller vill bli medlem kan då registrera dessa som stödmedlemmar. Då får stödmedlemmen tillgång till föreningens försäkring, som gäller även vid ridning hemma. Föreningen får in timmar att rapportera som LOK-stöd vilket är positivt för vår ekonomi.

För att registrera en stödmedlem så följer du instruktionerna på hemsidan under fliken ”bli medlem”. Dock görs ingen inbetalning och du märker ditt mail med ”stödmedlem”.

Vid frågor angående stödmedlemmar kontakta styrelsen.

Vi kommer hålla en träff i år för att alla som har stödmedlemmar ska få chans att lära sig registrera LOK-stöd via idrottonlines app. Hör av dig till Mikaela Linnér för att anmäla dig.

Uppdaterad: 12 MAJ 2018 11:00
Skribent: LIZA BORGÖ

Här finns vi på facebook:

social-facebook-box-blue-icon

Växjö Distansryttare

Följ oss på Instagram här

instagramm
@vaxjodistansryttare

....................................

VDRS är en certifierad förening

VDRS - Trygg och säker förening

Postadress: