Hoppa till sidans innehåll

Lag-SM

06 APR 2011 18:28
Vill du vara med och rida lag-SM för klubben?
  • Uppdaterad: 04 JAN 2013 11:59

Lag-SM går på Björkviksritten den 2 juli och är i år över 80km. Styrelsen har utsett mig, Emma Persson, och Stefan Johansson till lagledare och vi kommer finnas till hands både innan och under tävlingen för att samordna allting och stötta lagen. Vi tror att det kommer vara många som vill vara med och tävla för klubben på SM, och för att öka våra chanser att ta medalj hoppas vi kunna skicka 2 lag och kommer då att toppa det ena.

Nytt för i år är att vi kommer att ha två träffar för dem som vill rida i laget. En avsutten där medhjälparna också är med, och en uppsutten. Tanken med dessa träffar är att diskutera tävlingen (teamens starka/svaga sidor, taktik etc) men också att lära känna varandra och skapa en teamkänsla i laget. Dessa träffar är obligatoriska för att man ska få anmälningsavgiften betald av klubben. 

De som vill rida lag-SM skickar in en intresseanmälan till mig. Jag kommer sedan att tillsammans med Stefan gå igenom anmälningarna och ta ut ett förslag på lag + reserver. Detta förslag ska sedan godkännas av styrelsen.

Så är du intresserad av att vara med på Lag-SM skriv vilken häst du tänker rida, era tidigare meriter samt plan med lag-SM och maila till This is a mailto link. Vi kommer att boka gemensamt boende och boxplatser till alla så skriv även hur många personer som uppskattningsvis kommer att ingå i teamet.

För att alla ska kunna planera sin säsong i god tid ska en preliminär intresseanmälan vara inkommen senast den 1/5!  

Hälsningar från lagledarna Emma Persson och Stefan Johansson.

 

Skribent: Emma Persson

Här finns vi på facebook:

social-facebook-box-blue-icon 

Växjö Distansryttare
 

Följ oss på Instagram här

instagramm
@vaxjodistansryttare 

....................................

 

VDRS är en certifierad förening

VDRS - Trygg och säker förening

 

Postadress:
Växjö DRS - Ridsport
Erika Kjellén, Risinge Gamla Elingeryd
36043 Åryd

Kontakt:
Tel: +46705345553
E-post: This is a mailto link...