Hoppa till sidans innehåll

Ansökan om utbetalning av licens

10 OKT 2012 15:47
Senast den 31 oktober måste Johanna ha era ansökningar om utbetalning av licens. För att underlätta hanteringen av detta ska ni i år fylla i en formulär som ni skickar in.
  • Skapad: 10 OKT 2012 15:47

Även i år ger vi ett bidrag till licensen till våra medlemmar, dock maximalt 750kr/medlem. Detta görs i slutet av året i samband med att man redovisar vad man hjälpt klubben med under året.

Nu när det finns möjlighet att lösa endagslicens uppmanar vi våra medlemmar att göra det. Löser man ex nationell licens men sedan bara startar två tävlingar får man ersättning för 2 endagslicenser, dvs 300kr. Man måste alltså tävla på den nivå man löst licens för för att få ersättning.

För att våra medlemmar ska kunna erhålla detta måste de ha varit medlemmar i ett år, löst ut en egen licens året innan samt hjälpt klubben vid något tillfälle under året.
Vid ansökan om utbetalning av licens ska detta formulär användas och skickas in till Johanna Videla senast den 31 oktober. Vid för sent inkommen eller ofullständig ansökan betalas inga pengar ut.

OBS! Bifoga även en kopia på kvittot av betalningen från TDB.

Skribent: Emma Persson

Här finns vi på facebook:

social-facebook-box-blue-icon 

Växjö Distansryttare
 

Följ oss på Instagram här

instagramm
@vaxjodistansryttare 

....................................

 

VDRS är en certifierad förening

VDRS - Trygg och säker förening

 

Postadress:
Växjö DRS - Ridsport
Erika Kjellén, Risinge Gamla Elingeryd
36043 Åryd

Kontakt:
Tel: +46705345553
E-post: This is a mailto link...