Hoppa till sidans innehåll

Ansökan om utbetalning av licens

21 OKT 2013 18:15
Även i år ger vi ett bidrag till licensen till våra medlemmar, dock maximalt 750kr/medlem. Detta görs i slutet av året i samband med att man redovisar vad man hjälpt klubben med under året.
  • Skapad: 21 OKT 2013 18:15

Senast den 10 november måste Johanna ha era ansökningar om utbetalning av licens. För att underlätta hanteringen av detta ska ni i år fylla i ett formulär som ni skickar in.

Nu när det finns möjlighet att lösa endagslicens uppmanar vi våra medlemmar att göra det. Löser man ex nationell licens men sedan bara startar två tävlingar får man ersättning för 2 endagslicenser, dvs 300kr. Man måste alltså tävla på den nivå man löst licens för för att få ersättning.

För att våra medlemmar ska kunna erhålla detta måste de ha varit medlemmar i ett år, löst ut en egen licens året innan samt hjälpt klubben vid något tillfälle under året.

Vid ansökan om utbetalning av licens ska detta formulär användas och skickas in till Johanna Ekelund senast den 10 november. Vid för sent inkommen eller ofullständig ansökan betalas inga pengar ut.

OBS! Bifoga även en kopia på kvittot av betalningen från TDB.

Skribent: Emma Persson
Epost: This is a mailto link

Här finns vi på facebook:

social-facebook-box-blue-icon 

Växjö Distansryttare
 

Följ oss på Instagram här

instagramm
@vaxjodistansryttare 

....................................

 

VDRS är en certifierad förening

VDRS - Trygg och säker förening

 

Postadress:
Växjö DRS - Ridsport
Erika Kjellén, Risinge Gamla Elingeryd
36043 Åryd

Kontakt:
Tel: +46705345553
E-post: This is a mailto link...