Hoppa till sidans innehåll

Dackeritten

26 SEP 2011 17:22
Dackeritten är över för i år och det var en riktigt spännande tävling med ett stort startfält och många rutinerade ryttare och hästar.
  • Uppdaterad: 13 JUL 2018 11:01

 

I klass 1 120km CEI** segrade Camilla Kvarnström - Sokrates på tiden 18,3km/h, tätt följd av Terese Compier - Kislon Amasai som därmed är kvalificerade till YR-VM i Abu Dhabi.
I klass 2 80km CEI* vann klubbens egen ryttare Ia Williamsson - QA Dzax på tiden 14,5km/h. I klass 3 80km gick segern till en ryttare från VDRS då Charlotte Tillmanryttare hem vanns av ett hemma-ekipage då Charlotte Tillman vann 
vi i tävlingskommittén vill tacka alla våra funktionärer som har ställt upp och hjälpt oss att genomföra tävlingen! Ett riktigt stort TACK till er alla som kämpade på hela dagen, gjorde ett toppenarbete och såg till att Dackeritten ännu en gång fick ta emot en massa beröm för en väl genomförd tävling!! 
Resultaten från Dackeritten ligger på Equipe online.

I klass 1 120km CEI** segrade Camilla Kvarnström - Sokrates, Värmlands Distans på tiden 18,3km/h, tätt följd av Terese Compier - Kislon Amasai, Skånsta Ryttare. Terese red även hon på 18,3km/h vilket innebär att hon klarade kvalgränsen till YR-VM i Abu Dhabi. I klass 2 80km CEI* vann klubbens egen ryttare Ia Williamsson - QA Dzax på tiden 14,5km/h. Även i klass 3 80km gick segern till ett hemma-ekipage men då i form av Charlotte Tillman - Varenne som vann på tiden 15,6km/h. Klass 4 vanns av Mia Lundborg - Smokey från Torns Ryttarförening. Hon red på tiden 17,3km/h.

Vi i tävlingskommittén vill tacka alla våra funktionärer som har ställt upp och hjälpt oss att genomföra tävlingen! Ett riktigt stort TACK till er alla som kämpade på hela dagen, gjorde ett toppenarbete och såg till att Dackeritten ännu en gång fick ta emot en massa beröm för en väl genomförd tävling!!

Fullständiga resultatlistor från tävlingen finns på Equipe online.

Skribent: Emma Persson

Här finns vi på facebook:

social-facebook-box-blue-icon 

Växjö Distansryttare
 

Följ oss på Instagram här

instagramm
@vaxjodistansryttare 

....................................

 

VDRS är en certifierad förening

VDRS - Trygg och säker förening

 

Postadress:
Växjö DRS - Ridsport
Erika Kjellén, Risinge Gamla Elingeryd
36043 Åryd

Kontakt:
Tel: +46705345553
E-post: This is a mailto link...