Hoppa till sidans innehåll

Erbjudande för klubbmedlemmar

19 APR 2010 16:51
Styrelsen har beslutat att för år 2010 ge våra medlemmar flera olika förmåner.
 • Uppdaterad: 04 JAN 2013 11:59

 • Licens
  Vi betalar licensen för våra medlemmar
 • Tävlingsbidrag
  Vi betalar ut en summa per km till hästägaren när året är slut.
  Det är ett bidrag till hästägaren för varje km hästen har sprungit för klubben. Den totala summan som betalas ut är 30.000kr och den kommer fördelas procentuellt på antal kilometer. Ersättningen/km är alltså beroende av hur mycket hästarna i klubben har gått.
  Bidraget är tänkt som en ersättning för kostnader i samband med tävling och betalas ut för tävlingar och Clear Round på minst 50 km. Både godkända och icke-godkända ritter räknas. Varje hästägare får ansöka om detta och måste visa en resultatlista på varje tävling som hästen har deltagit i (ansökan ska göras till hösten).

För att våra medlemmar ska kunna erhålla detta måste de ha varit medlemmar i ett år (och löst ut en egen licens året innan för punkt 1) samt hjälpt klubben vid något tillfälle under året.

 • VDRS´s Championat
  Nytt för i år är VDRS Championat där ekipagen får poäng för genomförda ritter. De tre ekipagen med högst poäng premieras i slutet av säsongen. Det är varje ryttares ansvar att själv rapportera in sina ritter och detta ska göras löpande. Läs mer om championatet här.  


Övriga erbjudanden för klubbens medlemmar:

 • Ridbanor
  Alla våra medlemmar har tillgång till ridbanor i Öjaby (Hos Emma Wanér) och i Dänningelanda (Hos Yvonne Ekelund) samt en travbana i Öjaby. Se mer information under träning.
 • Klippmaskin
  Klubben har en klippmaskin som är tillgänglig för alla klubbens medlemmar. Denna ansvarar Linn Gustavsson för. Önskar man låna denna så ringer man till Linn på mobilnummer 0703-036775. När man lämnar tillbaka klippmaskinen så ska denna vara rengjord och lämnas tillbaka i sin låda. Den ska alltså lämnas tillbaka i det skick man får den.
 • Medaljfest
  I slutet av året bjuder klubben sina medlemmar på Medaljfest.

 

 

Skribent: Emma Persson

Här finns vi på facebook:

social-facebook-box-blue-icon 

Växjö Distansryttare
 

Följ oss på Instagram här

instagramm
@vaxjodistansryttare 

....................................

 

VDRS är en certifierad förening

VDRS - Trygg och säker förening

 

Postadress:
Växjö DRS - Ridsport
Erika Kjellén, Risinge Gamla Elingeryd
36043 Åryd

Kontakt:
Tel: +46705345553
E-post: This is a mailto link...