Hoppa till sidans innehåll

Insamling till barnhem i Rumänien

10 NOV 2011 13:00
Johanna Videla har startat en insamling till barnhem i Rumänien. Så har ni saker ni kan undvara eller om ni kan skänka ett bidrag till transporten så får ni gärna hjälpa till!
  • Skapad: 10 NOV 2011 13:00

Det går till barnhem i rumänien via EFI Fadder. Gå gärna in på deras hemsida,www.efifadder.se.

”EFI Fadder (Elim Fellowship International) är ett svenskt insamlingsorgan under Elimförsamlingen Askeby, som startade i början av nittiotalet efter att de svåra förhållandena på de rumänska barnhemmen blivit kända för omvärlden. De insamlade medlen går till FCE.”

Varje år går det ner lastbilstransporter av kläder och leksaker som föreningen har slagit in så dessa barn också får känna av att det är julafton. Barnhemmen är helt beroende av denna förening och får inga statliga bidrag. Det som samlas in av kläder och saker kommer att lämnas i Lammhult för paketering och pengarna sätter Johanna in på deras konto.

Insamling av:
-leksaker
-vinterkläder
-kläder
-pengar
(Barn i åldrar från 0-18 år.)

Har fått en önskelista från EFI faddergänget i Lammhult. De önskar sig förutom ovan nämnda saker: tvål, schampo, balsam, deo, rakgrejor, tvättmedel, blöjor, mensskydd, inkontinensskydd, skor, stövlar, ritblock, kollegieblock, målarböcker, servetter, ljus, plastsäckar, kassar, plastpåsar, bred tejp, märkpennor, godis, kex, kaffe, pasta, ris och andra torrvaror. Sittvagn till 7 åring, kaffebryggare, smådockor till terapisamtal.

Gåva till fraktkostnaden kan sättas in på PG 371663-6 BG 5353-6439

Det går bra att lämna saker till Johanna på medaljfesten eller om ni kommer överens om annat, dock senast den 30:e november.

Tack!

Johanna Videla
Tfn: 0706-32 35 92
Mail: This is a mailto link

Skribent: Emma Persson

Här finns vi på facebook:

social-facebook-box-blue-icon 

Växjö Distansryttare
 

Följ oss på Instagram här

instagramm
@vaxjodistansryttare 

....................................

 

VDRS är en certifierad förening

VDRS - Trygg och säker förening

 

Postadress:
Växjö DRS - Ridsport
Erika Kjellén, Risinge Gamla Elingeryd
36043 Åryd

Kontakt:
Tel: +46705345553
E-post: This is a mailto link...